Саво Антимухъл

9.90 лв. 8.25лв. без ДДС

Код: 110012
Саво Антимухъл

За промо пакет саво антимухъл натисни тук.

Препарат за премахване на мухъл, гъбички и дрожди. SAVO против плесен отстранява мухъла от вашия дом лесно, ефективно и бързо. SAVO против плесен е и дезинфектант.

  • Най-продаваният препарат на пазара;
  • Ефективно освобождава дома ви от мухъл, гъбички и дрожди;
  • Незабавен ефект с видим резултат;
  • Има дезинфекциращо и избелващо действие;
  • За промо пакет саво антимухъл натисни тук

SAVO против плесен е идеален за премахването на мухъл, дрожди и гъбички. Той също така и дезинфекцира. Предлага се с приставка-спрей, която улеснява нанасянето на препарата дори и върху труднодостъпни места.

Приложение:

Препаратът се използва за премахване на мухъл от външни и вътрешни дървени, гипсови или боядисани повърхности. Отстранява мухъла от ъглите в банята, около ваната и рамките на прозорците. SAVO против плесен е подходящ за влажни помещения, където има предпоставки за появата на мухъл. Например, в банята, мокри помещения, спа центрове, басейни, сауни, обществени бани и хранителни складове.

Употреба:

Директно напръскайте засегнатите места с неразреден SAVO против плесен от разстояние 5-10 см. След 20 мин. измийте напръсканото място с вода или го оставете да изсъхне. Не отстранявайте мухъла предварително! Това може да разпръсне спорите и да разпространи мухъла и на други места. За по-голяма ефективност можете да повторите процедурата. Има избелващ ефект.

Изразходва се приблизително 50 мл. препарат на квадратен метър гипс, стена или дърво.

Тегло 0.6 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Саво Антимухъл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *