Хранително вкусова промишленост

Инсектицидна лампа PLUS ZAP 30w
Продукта се доставя само след предварителна заявка.
Инсектицидна лампа PLUS ZAP 30W се отличава с изключително високо качество на изработка.
163,00 лв.
Живасепт гел - дезинфектант за ръце
В наличност
Готов за употреба гелообразен препарат на базата на етилов алкохол за дезинфекция на ръце с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV, рота, AH1N1, капсулирани вируси) и фунгицидно действие.
(5/5) от 1 оценка/и
10,53 лв.
Живахекс спрей - готов дезинфектант
Готов за употреба препарат предназначен за бърза дезинфекция на всякакви устойчиви на алкохол повърхности, включително малки или труднодостъпни, в здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение и промишлеността.
(5/5) от 1 оценка/и
Живахекс спрей MD
В наличност
Готов за употреба разтвор предназначен за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви медицински и стоматологични инструменти и на повърхности на медицински изделия и апаратура. Третираните обекти могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.
14,04 лв.
Дезинфектант за ръце Живасепт 500 мл.
В наличност
Готов за употреба алкохолен препарат за дезинфекция на ръце и кожа с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV/HCV, адено, рота вируси) и фунгицидно действие, продължаващо до 2 часа след извършване на дезинфекцията.
(5/5) от 1 оценка/и
7,96 лв.
Дозатор Kimberly-Clark AQUARIUS SLIM NO TOUCH
Дозатор Kimberly-Clark AQUARIUS SLIM NO TOUCH за ролни кърпи за ръце е подходящ за натоварени зони с голям трафик от хора.
93,60 лв.
Cillit BANG плесен
В наличност
Цилит Бенг против плесен.
6,20 лв.
Medix Razor бани
В наличност
Медикс за баня антибактериален
5,50 лв.
Medix razor кухни
В наличност
Медикс за кухня антибактериален.
5,50 лв.
Инсектициден аерозолен спрей против насекоми
В наличност
Aерозол инсектицид репелент, който действа основно от силата на висока концентрация на естествени пиретрум; действа чрез блокиране на нервната система на летящите насекоми.
15,50 лв.