Мощен препарат за почистване на санитарни помещения

Препарат за почистване на санитария ASEVI 750 мл.

Идеалният продукт за всяко домакинство.

5,20 лв.
С вкл. данък
4,33 лв. без ДДС
КоличествоЦенаСпестявате
25,20 лв.До 0,52 лв. отстъпка
 В наличност
 Оценки и отзиви на клиенти
Все още никой не е публикувал отзив

local_shipping БЕЗПЛАТНА доставка за всяка поръчка над 89,00 лв. до офис на куриер. Повече

За всяко домакинство

 • Политика за сигурност Политика за сигурност
 • Правила за доставка Правила за доставка
 • Условия за връщане Условия за връщане

Описание

 • Мощен санитарен препарат, който почиства в дълбочина без усилия петна от варовик, оставяйки повърхностите ви чисти и бляскави за по-дълго време.
 • ACTIVE FOAM FORMULA: Неговата революционна пръскачка позволява прилагането на разтвора с по-висока концентрация на активна пяна.
 • ПО-ЛЕСНО И ПО-ЕФЕКТИВНО ЧИСТО: Активната му пяна прониква във всяка повърхност, вертикална или хоризонтална и бързо разтваря варовика.
 • ПО-ЧИСТО ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ: Специалната му формула избягва натрупването на котлен камък, постигайки дълготраен ефект за повърхности без калций. Remover Remover Zas е идеален за всички видове повърхности, където има натрупване на варовик. БАНЯ: мивки, тоалетни, батерии, душ завеси, плочки, душове. КУХНЯ: мивки, кранчета и плочки.

Техническо описание

25434
1 kg

Доставка & Рекламации

Политика за връщане

Можете да върнете повечето нови, неотворени артикули в рамките на 30 дни от доставката за пълно възстановяване. Ние също така ще платим разходите за връщане, ако връщането е резултат от наша грешка (получили сте неправилен или дефектен артикул и т.н.).

Трябва да очаквате да получите възстановяването си в рамките на четири седмици, след като пакетът ви бъде изпратен на изпращача на връщане, но в много случаи ще получите възстановяването по-бързо. Този период от време включва времето за преминаване, за да получим връщането ви от изпращача (5 до 10 работни дни), времето, което ни отнема да обработим връщането ви, след като го получим (3 до 5 работни дни), и времето, което е необходимо Вашата банка да обработи заявката ни за възстановяване (1 до 3 работни дни).

Ако трябва да върнете артикул, просто влезте в профила си, прегледайте поръчката, като използвате връзката „Пълна поръчка“ в менюто „Моят профил“ и кликнете върху бутона „Върни продукт“. Ще Ви уведомим по имейл за възстановяването, след като получим и обработим върнатия артикул.

Доставка

Можем да доствим на почти всеки адрес в страната. Имайте предвид, че има ограничения за някои продукти, а някои продукти не могат да се изпращат като стандартни пратки.

Когато направите поръчка, ние ще изчислим датите за доставка и доставка за вас въз основа на наличността на вашите артикули и опциите за доставка, които изберете. В зависимост от доставчика на доставката, който сте избрали, оценката за датата на доставка може да се покаже на страницата с оферти за доставка.

Моля, имайте предвид също, че цените за доставка на много продукти, които продаваме, са базирани на тегло.

Клиентите ни обичат

 • "Страхотен продукт с дълготраен аромат." - Тодор Тодоров
 • "Препарат за почистване на ламинат и естествен паркет. Много добра нова формула." - Антоанета Касабова
 • "Изключително обслужване на клиентите. Благодаря за коректната доставка." - Елфрида Ваклинова
 • "You're the best! Thank you!" - Tatiana
 Коментари

Бъдете първите, които ще напишете коментар !