ОБЕЗМАСЛИТЕЛИ

Активни филтри

Обезмаслител
2,64 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
(5/5) от 1 оценка/и
Обезмаслителят е предназначен за премахване на петна 0т дрехи, тапицерии, килими, замърсени плотове, фаянс, кухненски повърхности.
Препарат PL-2 HOT за фурни и грилове
28,00 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Съставът от мощни алкални вещества атакува и най-упоритите мазнини. Формулата на препарата позволява почистването на затоплени скари, без да създава никакви неудобства.
Индустриален почистващ препарат Амин Крафт
60,00 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Препарат на алкална основа за основно почистване на сгради и машини, индустриално почистване, помещения от хранително-вкусовата промишленост и гастрономията.
Обезмаслител ИЗИ – 500 мл
2,88 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Разгражда и премахва мазнини и наслоени замърсявания от кухненски уреди, прибори, съдове и инструменти; двигатели, мотори и др. Има приятен аромат. Не използвайте върху алуминий и дърво.
Био спрей обезмаслител за кухня Cif Nature's 750 мл.
4,99 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Формулата за кухня на Cif Nature's  съдържа естествени екстракти от лимон и премахва мазнините и кухненската мръсотия. Начин на употреба:Напръскайте върху повърхността Оставете за няколко секунди Избършете със суха кърпа
Астониш мощен обезмаслител 750 мл.
3,50 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Благодарение на новата си подобрена формула, включваща в себе си естествена почистваща сила на сода бикарбонат. Мощният обезмаслител Grease Lifter се справя бързо и ефективно с почистването на мазнини, петна и мръсни наслагвания. Подходящ за керамични и емайлирани повърхности, мивки, кухненски плотове и др.