ОБЕЗМАСЛИТЕЛИ

Обезмаслител Meglio
В наличност
Концентриран почистващ препарат със силно обезмасляващо действие.
5,40 лв.
Обезмаслител A1 500 мл
В наличност
Обезмаслителят е предназначен за премахване на петна 0т дрехи, тапицерии, килими, замърсени плотове, фаянс, кухненски повърхности.
(5/5) от 1 оценка/и
2,64 лв.
Препарат PL-2 HOT за фурни и грилове
В наличност
Съставът от мощни алкални вещества атакува и най-упоритите мазнини. Формулата на препарата позволява почистването на затоплени скари, без да създава никакви неудобства.
37,92 лв.
Безконтактен обезмаслител
В наличност
Професионален безконтактен обезмаслител за грилове, фурни и конвектомати 5 л.
19,99 лв.
Индустриален почистващ препарат Амин Крафт
В наличност
Препарат на алкална основа за основно почистване на сгради и машини, индустриално почистване, помещения от хранително-вкусовата промишленост и гастрономията.
60,00 лв.
Био спрей обезмаслител за кухня Cif Nature's 750 мл.
В наличност
Формулата за кухня на Cif Nature's  съдържа естествени екстракти от лимон и премахва мазнините и кухненската мръсотия.
Начин на употреба:

Напръскайте върху повърхността
Оставете за няколко секунди
Избършете със суха кърпа

4,99 лв.
Астониш мощен обезмаслител 750 мл.
В наличност
Благодарение на новата си подобрена формула, включваща в себе си естествена почистваща сила на сода бикарбонат. Мощният обезмаслител Grease Lifter се справя бързо и ефективно с почистването на мазнини, петна и мръсни наслагвания. Подходящ за керамични и емайлирани повърхности, мивки, кухненски плотове и др.
4,55 лв.
Обезмаслител Bene 500 мл.
В наличност
Бене Пауър Универсал е течен препарат за почистване на всякакъв вис силно замърсени повърхности като фурни, плотове, двигатели, тъкани, филтри на абсорбатори и други. Той е несравним в качественото отстраняването на стари и засъхнали петна от мазнини, вино, мастила, наслоени замърсявания и др. След употреба оставя лек и свеж аромат.
2,35 лв.
Обезмаслител Медикс 500 мл.
В наличност
Мултифункционален концентриран препарат с мощна обезмаслителна сила и свеж аромат на портокал. Почиства до блясък, като премахва без никакво усилие замърсяванията и мазнините, а ефикасната му формула го прави приложим както за повърхностите в кухнята и градината, така и за тъкани.
3,54 лв.