ДЕЗИНФЕКТАНТИ

ДЕЗИНФЕКТАНТИ

Активни филтри

Санифорт гранулат
22,80 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
(4,3/5) от 3 оценка/и
Хлорен препарат с широко приложение. Санифорт гранулат – дезинфектант за повърхности.
Саво Антимухъл
7,20 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Препарат за премахване на мухъл, гъбички и дрожди. SAVO против плесен отстранява мухъла от вашия дом лесно, ефективно и бързо. SAVO против плесен е и дезинфектант.
Живасепт гел - дезинфектант за ръце
5,10 лв.
С вкл. данък
с ДДС
(5/5) от 1 оценка/и
Готов за употреба гелообразен препарат на базата на етилов алкохол за дезинфекция на ръце с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV, рота, AH1N1, капсулирани вируси) и фунгицидно действие.
Дезинфектант за ръце Живасепт 500 мл.
7,20 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
(5/5) от 1 оценка/и
Говот за употреба алкохолен препарат за дезинфекция на ръце и кожа с бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV/HCV, адено, рота вируси) и фунгицидно действие, продължаващо до 2 часа след извършване на дезинфекцията.
Живахекс спрей - готов дезинфектант
5,20 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
(5/5) от 1 оценка/и
Готов за употреба препарат предназначен за бърза дезинфекция на всякакви устойчиви на алкохол повърхности, включително малки или труднодостъпни, в здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение и промишлеността.
Живахекс спрей MD
8,40 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Готов за употреба разтвор предназначен за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви медицински и стоматологични инструменти и на повърхности на медицински изделия и апаратура. Третираните обекти могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.
Многофункционален дезинфектант Asevi Gerpostar 750 мл.
6,72 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
Многофункционален дезинфектант за почистване и дезинфекция на всякакъв вид повърхности. Старателно дезинфекцира всеки тип подови настилки(включително паркет), както и всички повърхности, които могат да бъдат почистени в дома: мивки, вани, WC, душ, плочки, плотове, кухни и др. Не засяга деликатни повърхности като мрамор, неръждаема стомана или дърво. Не съдържа БЕЛИНА.
Универсален дезинфекциращ препарат за под Чисто 960 мл.
3,50 лв.
С вкл. данък
с ДДС
В наличност
ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Дезинфекциращият универсален препарат ЧИСТО ЗА ПОД изключително ефективно почиства и дезинфекцира големи повърхности като подове, мозайка, теракота, стени, фаянс и др. Иновативната му формула почиства до блясък силно замърсени повърхности в бита, в хранителни и индустриални обекти, като не оставя следи. Дезинфекция и почистване на големи водоустойчиви подови повърхности в частни, обществени и промишлени обекти и други зони за професионална дейност. Унищожава 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa.