Списък на продуктите с марка SANO

Сано е най-големият производител на перилни и почистващи препарати за дома и банята в Израел. Сано предлага над 600 продукта за вашите хигиенни нужди.

Sano-Bruno’s Enterprises Ltd. е водещ израелски производител на почистващи препарати и такива за грижа за дома. Компанията предлага голям асортимент от решения за почистване, както за дома, така и в индустриалния сектор. Сано държи много на иновациите, качеството, добрата цена и влиянието върху околната среда .Сано е лидер на пазара за стотици продукти като тоалетни принадлежности, пелени и хартиени продукти, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха, пестициди и препарати против насекоми.

Домакинска хартия Сано 6 бр.
7,40 лв.
С вкл. данък
с ДДС
Кухненска ролка с изключително попивна способност и особена здравина. Не оставя влакна, благодарение на най-новата технология P.T.P. Подходяща за използване в микровълнови печки, за намаляване на излишната мазнина, както и за почистване на  всякакъв вид замърсени повърхности. Не изхвърляйте хартиените кърпи в тоалетната. Съдържание: 100% целулоза