АЕРОЗОЛНИ ОСВЕЖИТЕЛИ ЗА ВЪЗДУХ

АЕРОЗОЛНИ ОСВЕЖИТЕЛИ ЗА ВЪЗДУХ

Ароматизиране на помещения с професионални аерозолни ароматизатори. Предназначени за офиси, магазини, заведения и др. Настройки според нуждите на клиента.

Ароматизатори за въздух серия Fruits + Flavours
В наличност
Ароматизаторите за въздух  Fruits + Flavours предоставят на нашите клиенти изключително ефективен, дълготраен и деликатен плодов аромат, като с тези си качества им спестяват и средства. Те са идеални както за санитарни помещения- бани, тоалетни, така и за други проблемни зони.
 
8,94 лв.
Ароматизатори за въздух серия Classic
В наличност
Широка гама от Вашите любими аромати за всеки вкус. От плодови до свежи нотки на цветя, от кафе до аромат на бебешка пудра, класическата серия предлага голям избор от аромати, които пасват на всякакви видове области за ароматизиране, карайки клиентите на всяка цена  да се чувстват специални.
11,10 лв.
Ароматизатор за въздух серия Concept
В наличност
Луксозни аромати, серия Concept предлага страхотно изградени и балансирани слоеве на аромати, създадени от масла с високо качество, което е предпоставка за тяхната дълготрайност и ефективност през целия ден. Подходящи както за санитарни помещения, така и за други части от дома и офиса.
(5/5) от 2 оценка/и
11,99 лв.
Инсектициден аерозолен спрей против насекоми
В наличност
Aерозол инсектицид репелент, който действа основно от силата на висока концентрация на естествени пиретрум; действа чрез блокиране на нервната система на летящите насекоми.
15,50 лв.
Освежител Green Zest
В наличност
Ароматизатор Green Zesti - 3000 дози
15,60 лв.
Освежител Bubblegum
В наличност
Ароматизатор Bubblegum - 3000 дози
15,60 лв.
Освежител Pink Daisy
В наличност
Ароматизатор Pink Daisy - 3000 дози
15,60 лв.