Условия за ползване

Условия за продажба, доставка и плащане

Във връзка със задълженията за предоставяне на информация по чл. 4 от Закон за електронна търговия, фирма „Mегаклийн“ ЕООД предоставя следната информация:

Име: „Mегаклийн“ ЕООД
ЕИК: 102128188
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област Бургас ( морска столица), община Бургас, гр. Бургас 8000, ул. Петко Войвода 6А
Данни за кореспонденция: email адрес: shop@hygiene.bg телефон: 056/ 811 350; +359895566356;

Липсващи / Повредени изделия

Моля, проверете доставката си при получаване. Всички липсващи или повредени стоки трябва да ни бъдат докладвани по телефона в рамките на 2 работни дни от получаването на стоките. Ние не можем да бъдем подложени на таксуване или възстановяване на сумата след този период.
Нашите поръчки се проверяват, контролират и опаковат много внимателно, преди да бъдат изпратени.

1. Валидност

Тези правила и условия уреждат дейността на „Mегаклийн“ ЕООД / BG102128188, седалище и адрес на управление гр. Бургас, ул. Петко Войвода 6А /, включително https://hygiene.bg , свързана с продажбата и доставката на стоки до клиента. „Mегаклийн“ си запазва правото да променя тези правила и условия по всяко време, като актуализира настоящия текст; клиентът е длъжен да спазва тези изменения или преработки.

2. Договор с клиент

Договорът между „Mегаклийн“ и клиента влиза в сила, когато „Mегаклийн“ приеме поръчката на клиента, т.е. когато плащането е получено. „Mегаклийн“ има правото да се оттегли от договора, в случай на очевидни печатни или аритметични неточности фигуриращи на уеб сайта на „Mегаклийн“.

3. Цени и наличност

Цените на стоките са описани на уеб сайта на „Mегаклийн“. Цената, както е показано, е с включен ДДС (при стандартна ставка за Република България). Ще има допълнителна такса за доставка. Поръчките са в зависимост от наличността. В случай, че стоките не са на разположение, клиентите ще бъдат уведомени по имейл. Информацията за цените и наличността подлежи на промяна без предупреждение. Цените са валидни само при поръчка през онлайн магазина. Снимките са илюстративни.

4. Доставка на стоките

„Mегаклийн“ ще доставя заявените стоки до адреса за доставка, посочен от клиента. При наличност на стоките, всички поръчки, платени с кредитна карта ще се изпращат незабавно. „Mегаклийн“ има правото да изпраща поръчките на части. Изпращането на стоките представлява изпълнение на договора.

5. Гаранция на „Mегаклийн“

Ако доставените стоки не са това, което клиентът е поръчал или са неправилно количество, или са повредени или дефектни, и ако клиентът ги върне в рамките на седем дни, „Mегаклийн“ по избор на клиента или ще възстанови напълно сумата или, когато е възможно ще компенсира недостига или неизпълнението на доставката, или ще замени всички повредени или дефектни стоки.

Минималният срок на гаранция на всеки закупен продукт от физическо лице е 2 години,а от юридическо лице 1 година.

6. Връщане на стоки – 100% гарантирано връщане на парите

Всички стоки, закупени от „Mегаклийн“ може да бъдат върнати за възстановяване на парите в рамките на 7 работни дни от получаването на доставката по чл.55 от Закона за защита на потребителя.
Преди изпращането на колет обратно при нас, моля свържете се с нас чрез електронна поща на market@hygiene.bg или ни се обадете на 0895566356. Вие ще бъдете помолени да посочите причината за връщане, както и това дали изделието е било използвано. Освен това, вие ще трябва да потвърдите Вашето име, номер на поръчката и пощенски код, така че, моля да ги посочите. Вие ще трябва да включите номера на поръчката с колета, който ни връщате, тъй като ако не го направите, това може да доведе до забавяне на възстановяването на сумата. Моля, допълнително да обърнете внимание на следното:

1. Трябва да се грижите за нашите стоки, докато те са във Ваше притежание и всеки артикул за връщане трябва да бъде получен обратно в оригиналния си доставен вид и оригинална опаковка. Изделията трябва да не бъдат увредени или употребявани и да са в подходящо състояние за препродажба. Всички оригинални опаковки трябва да придружават всеки връщан артикул. Ние не можем да приемем върнати стоки за възстановяване на парите, ако такива стоки са извадени от запечатана опаковка. Всички изделия ще бъдат проверявани при връщането им в нашия склад.

Ние не сме производител, така че целият продукт и опаковката трябва да бъде върнати в същото състояние, както бихте ги получили и както бихте очаквали да ги получите. Ако продуктът или опаковката по някакъв начин липсват или са повредени, няма да можем да възстановим сумата.

2. Вие или Вашият превозвач сте отговорни за върнатите стоки, докато достигнат нашия склад. Разходите и риска за връщаните стоки ще бъде за Ваша сметка и ние силно препоръчваме да получите доказателство за изпращането или да използвате услугата на реномирана спедиторска фирма.

3. Съжаляваме, че парите за изходящите пратки, пакетиране и застраховка, не могат да бъдат възстановени.

4. Ние се опитваме да възстановяваме парите в едноседмичен срок от получаване на пратките обратно при нас, но все пак обещаваме да възстановим всички суми в рамките на 30 календарни дни, считано от получаването на стоките в нашия склад. Моля, обърнете внимание, че ние няма да бъдем подведени под отговорност за плащане на лихви, които могат да възникнат в случай, че някое възстановяване на парите е направено извън сроковете на вашата кредитна / дебитна карта.

5. Моля, връщайте стоките на адреса в горната част на разписката / фактурата и включвайте номера на разрешението за връщане. Всички върнати продукти, които не съдържат тази информация може значително да се забавят.

6. Всички върнати стоки, които получаваме, които не отговарят на тази Политика за връщане ще се определят като „Спорни“. Тези Спорни изделия няма да подлежат на възстановяване на парите. Причина за това решение ще бъдат посочена. Ние с удоволствие бихме Ви върнали такива Спорни артикули за Ваша сметка, в противен случай те ще бъдат унищожени в рамките на 91 календарни дни от получаването им обратно при нас.

7. Съжаляваме, но поради лъжливи обещания в миналото не можем да подменяме стока докато оригиналът не се върне в склада на „Mегаклийн“. Ако спешно се нуждаете от някое изделие, Ви предлагаме да пуснете втора поръчка за новото изделие и да ни върнете първото по-късно.

8. Понякога и най-вече, ако стоките са закупени предварително за подарък или доставени по време на отпуск, горепосоченият седемдневен срок за отговор може да бъде пропуснат. Затова, без да се засягате и като жест на добра воля, ще се радваме да вземете предвид следните мерки за всеки отделен случай:

Ако някое изделие не е потърсено и е върнато и получено от нас между 7 работни дни и 30 календарни дни, ние с радост ще го приемем и ще Ви възстановим 60% от сумата на продажната цена (без таксата за доставка)
Ако изделието е върнато и получено след 30 календарни дни, ние не се задължаваме да възстановим парите. Ако желаете стоката да Ви бъде изпратена отново, ние ще Ви поискаме допълнително сумата за транспортни разходи.
[*] „7 работни дни от получаването на доставката“ се определя като датата, на която пратката е получена от Вас, като това е датата на подписване, че пакетът е получен от вас.
9. Ние не възстановяваме парите за стоките, включени в специални поръчки или на преференциални цени за клиентите.

7. Приложимо право и юрисдикция

Договорите между „Mегаклийн“ и клиента ще бъдат съобразно българското законодателство и всички спорове ще подлежат на изключителната юрисдикция на българските съдилища.

8. Интелектуална собственост

Цялата информация, данни, текст, графики, връзки или компютърен код, публикувани на, съдържащи се или налични на този уеб сайт („Материалът“) са собственост на „Mегаклийн“. Всяко неоторизирано използване на материали, включително производство, съхранение, модификация, дистрибуция или повторна публикация без предварително писмено съгласие на „Mегаклийн“ или, когато е приложимо, на съответния собственик на авторското право, се забранява. Имената и логата на „Mегаклийн“ и всички свързани с тях продукти и имена на услуги, марки на дизайн и лозунги са търговски марки, марки за услуги или търговски марки на „Mегаклийн“ и не могат да бъде използвани без предварителното съгласие на „Mегаклийн“.

9. Отхвърляне

С настоящото „Mегаклийн“, в най-голяма степен, позволена от закона, не дава никакви гаранции и условия във връзка с Материала и всички стоки и услуги, предоставяни във връзка с този уеб сайт, независимо дали пряка или косвена или законово (включително всички подразбиращи се гаранции и условия на способността на търговеца и пригодност за определена цел).

В никакъв случай „Mегаклийн“ не носи отговорност за всякакви косвени, наказателни, специални, случайни или последващи щети, дори ако „Mегаклийн“ са били предупредени за възможността за щети, включително, но не само, щети от загуби на употреба, данни или печалби, произтичащи от или по някакъв начин свързани с използването или работата на този сайт, прекъсване или забавяне на този сайт, предоставянето или непредоставянето на услуги, или на някаква информация, материал, стоки и услуги получени чрез този сайт или по друг начин, произтичащи от използването на този сайт, дали въз основа на договор, закононарушение или по друг начин в максимална степен, позволена от закона.

10. Невалидност на срокове и условия

Ако по някаква причина част от тези срокове и условия не са в сила, валидността на останалите няма да бъде засегната

Декларация за поверителност

„Mегаклийн“ се ангажира да защитава личните Ви данни. Моля, прочетете следното, за да разберете как се обработва Вашата лична информация. Ако решим да променим нашата политика за конфиденциалност, ние ще публикуваме тези промени на тази страница, така че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства я разкриваме.

Вашата лична информация

При изпращане на поръчка, ние събираме следната информация от Вас – име, адрес, телефон и имейл адрес. Не използваме данни от кредитна / дебитна карта. Тази информация ни позволява да обработим и изпълним поръчката Ви и да Ви изпратим потвърждение на детайлите по поръчката.

Използване на вашата лична информация

„Mегаклийн“ ще използва информацията, която ни предоставите с цел маркетинг и за да Ви уведомява за подобрения в нашия онлайн магазин. Бихме искали бъдете информирани за нашите продукти и услуги и да Ви уведомяваме за специални оферти които смятаме, че могат да представляват интерес за Вас.

Въпреки това, ние няма да предоставяме Вашите данни на други организации. Вашата информация се съхранява единствено с цел изпълнение на поръчка, обработка на плащания и да Ви изпращаме най-новата информация за „Mегаклийн“. Ако не желаете да бъдат информирани за новите оферти на „Mегаклийн“, моля изпратете ни имейл на: market@hygiene.bg

Срок на доставка: до 48 часа. Ако стоката е налична.

Начин на плащане:

• наложен платеж / ППП при доставка със спедиторска фирма;

• в брой срещу издадена фактура;

• по банков път – сумата се превежда по сметка на фирмата и след потвърждаване на превода от страна на банката стоката се доставя на посочения адрес за доставка, придружавана от фактура.

Забележка:

Възможни са технически грешки в написаната информация и цените.